Eye-Net.Hu Optikai CRM Rendszer & OPTIKA Marketing GYakran Ismételt Kérdések – GYIK

Leggyakoribb kérdésekre megtalálja a választ itt a tudásbázisban

GYakran Ismételt Kérdések – GYIK

A gyakran ismételt kérdéseket összegyűjtöttük, hogy leghamarabb megtalálja kérdésére a választ. Amennyiben nem találja meg amit keresett, tegye fel kérdését az ismert elérhetőségeinken, hogy mihamarabb megválaszolhassuk.

Regisztrálás az Eye-Net.Hu OPTIKAI CRM Rendszerbe

Az Eye-Net.Hu OPTIKAI CRM Rendszer használatához 3 hónapos DÍJMENTES hozzáférést kell igényelnie. Ezt megteheti kötelezettség mentesen bármelyik elérhetőségünkön. Ezt követően elkészül hozzáférése, mely a sajatoptikamneve.eye-net.hu oldalon lesz elérhető. Ezt az oldalt első alkalommal meglátogatva regisztrlánia kell egy Tulajdonos-Adminisztrátor felhasználót mellyel be tud lépni a rendszerbe. 

Tulajdonosi vagy Dolgozói hozzáférés

Egy Tulajdonos-Adminisztrátor felhasználónak mindenképpen regisztrálnia szükséges a rendszer használatához. További felhasználók is regisztrálhatnak amelyek jogosultsági szintjét az Alapadatok – Felhasználó karbantartás menüben tudja beállítani. Jelenleg 2 jogosultsági szint van a Tulajdonos és Dolgozó. A Tulajdonos minden adatot lát és minden funkcióhoz hozzáfér, míg a Dolgozó hozzáférése a pénzügyi információkhoz korlátozott. Ezen felül hozzáférési korlátozás egyénileg beállítható, egyedi igény alapján. Amennyiben ilyenre van szüksége, kérem jelezze.

Kíváncsi a gyakorlati működésre?

Ha tetszett a tartalom ossza meg másokkal is!

Eye-Net.Hu Optikai CRM Rendszer & OPTIKA Marketing

Elérhetőség munkanapokon 9-17

Kapcsolat

© 2019 Eye-Net.Hu Optikai CRM Rendszer & OPTIKA Marketing  Minden jog fenntartva. Jogi információ

Az oldalt az Eye-Net.Hu OPTIKA Marketing készítette.