Eye-Net.Hu Optikai CRM Rendszer & OPTIKA Marketing

ELÖNYÖK SOKASÁGA.

Számtalan előnyhöz juthat az Eye-Net.Hu Optikai CRM Rendszer használatával

 

Eye-Net.Hu Optikai CRM Rendszer & OPTIKA Marketing

Komplex, értékesítést segítő, páciens adat- és kórtörténet nyilvántartó, készletkezelő és számlázó egyedi fejlesztésű felhőalapú marketing rendszer. Kifejezetten Optikusoknak, Optometristáknak, Üzlettulajdonosoknak és Ügyfeleiknek készült, a szakmai követelménykhez és az ügyfelek által támasztott elvárásokhoz igazítva. 

 

Egy eszköz mely a legtöbb problémájára megoldást nyújt

Összetett funkciók minden igénynek megfelelően, üzletére szabottan, hogy a legjobb teljesítményt érhesse el. Mindezt verhetetlen áron.

Gazdasági ELÖNY

A pénzügyileg sikeres üzlethez vásárlók kellenek. Új ügyfelek szerzése, a régiek megtartása és újbóli vásárlásra ösztönzése a kulcs. Az Eye-Net.Hu mindháromban támogatja.

Ügyfél KÉNYELEM

Ügyfelei szeretik a kényelmet. Szeretik ha magas színvonalú szolgáltatást kapnak. Ezt hűséggel jutalmazzák. Önnek ez még energiájába sem kerül. Jól hangzik, IGAZ ?!

Vállalkozás IRÁNYÍTÁS

Átláthatja üzlete összes folyamatát. Percek alatt képes lehet teljesítménye teljes körű statisztikai elemzésére, hogy a legjobb pozícióból indulhasson a beszállítói tárgyalásain. 

TECHNOLÓGIAI újítások

Újszerű koncepció alapú rendszer, melynek összes eleme üzletének érdekét szolgálja. Állítsa saját szolgálatába a digitális technika eszközeit, pofon egyszerűen és könnyen kezelhetően. 

EGÉSZSÉGÜGY kezelés

Kiemelkedő színvonalú egészségügyi szolgáltatás nyújtás, a látásgondozás funkcióknak köszönhetően, a magyar optikai piacon elsőként. Mindezt egyszerűen, automatizáltan, hatékonyan. 

R

Önjáró AUTOMATIZÁLÁS

Az adminisztrációs terhelést minimálisra csökkentjük, hogy a lényegi dolgokkal foglalkozhasson napi üzletmenetében. Hibázás mentes, gördülékeny és teljes körű adminisztráció, pár kattintásnyira.  

Folyamatos KOMMUNIKÁCIÓ

A sikeres üzleti életben a folyamatos és hatékony kommunikáció kulcskérdés. Vásárlásösztönzés, rendszeres ügyfél kommunikáció segítségével. Automtizáltan, napi plussz munkaráfotdítás nélkül.  

Maximális TELJESÍTMÉNY

Hozza ki a legtöbbet üzletéből és magából költséghatékonyan, minimális idő és energia ráfordítással. Háttértámogatás az üzleti folyamatok teljes területén. Tegye próbára, értékelje, használja!

Stratégiai MOBILITÁS

Teljes kontroll üzlete irányítása felett, bármikor, bárhonnan. Bármilyen információ pár kattintással lekérhető. Bankszintű adat- és kommunikáció titkosítás, teljes körű mobileszköz támogatás mellett. 

Hatékony lencse ajánlás, egy kattintással, katalógus lapozgatás nélkül

Elektronikus forgalmazói katalógussal automatizálva a rendelési folyamatokat, értékes időt és emberi erőforrást takarít meg, racionalizálva a termékválasztás folyamatát. Értékesítési segédlet, mely az eladót végigvezeti az aladás folyamatán, az ajánlás során különböző szempontok szerint besorolva a termékeket. Nincs több elrontott rendelés vagy elfelejtett termék.

Egyszerű és gyors stratégiai időmenedzselés  

Minden időpont egy helyen, átlátható módon, egyzerűen és könnyen kezelhetően. Online és automatikus időpontfoglalás, automatikus foglalási értesítő és rendelés értesítés. Kiterjesztett marketingkommunikáció és eladásösztöntés. Többszntű időpont menedzselés, bárhonnan, bármikor.

LÁSSUK mit tud!

Napi adminisztráció, készletkezelés és számlázás egy helyen. A vevő adminisztrációról és rendelés követésről már nem is beszélve…

Egy optika üzemeltetésében a legnagyobb kihívás a napi szintű adminisztráció (hibamentes) elvégzése. Ez sokaknak NEMSZERETEM feladat, ugyanakkor  kulcskérdés. Pofon egyszerű adminisztráció, automatizált elemekkel. Jól hangzik, IGAZ!?! 

Tudd a számaid! Statisztika, kapcsolatmarketing, újraértékesítés és vevőelégedettség.

Szerezzen előnyt azzal, hogy naprakész az  optikája számaiból. Bármikor, bárhonnan elérhető részletes statisztika, a legjobb üzleti döntések érdekében. A rendszer a háttérben újravásárlásra ösztönzi az ügyfeleket, mindezt automatizáltan. 

Készen áll a PRÓBÁRA?

 

GYakran Ismételt Kérdések – GYIK

Leggyakoribb kérdésekre megtalálja a választ a tudásbázisban

Ha tetszett a tartalom ossza meg másokkal is!

Eye-Net.Hu Optikai CRM Rendszer & OPTIKA Marketing

Elérhetőség munkanapokon 9-17

Kapcsolat

© 2019 Eye-Net.Hu Optikai CRM Rendszer & OPTIKA Marketing  Minden jog fenntartva. Jogi információ

Az oldalt az Eye-Net.Hu OPTIKA Marketing készítette.