Jogi információk

Dobos András Egyéni Vállalkozó és a www.eye-net.hu weboldal különböző szolgáltatásainak használatát az alábbi jogi kategóriák szabályozzák.

Végfelhasználói szerződés

A végfelhasználói szerződés szabályozza az Eye-Net Optikai CRM Rendszer különböző szoftverszolgáltatásainak használatát. Ezen szerződés a szolgáltatás használatára irányuló regisztráció megtörténtével írásba foglalt szerződésként jön létre. Ennek részleteit a Végfelhasználói Szerződésből ismerheti meg.

Tovább a Végfelhasználói szerződéshez »

Spam ellenes szabályzat

Az Eye-Net.hu nem tolerál semmiféle kéretlen levélküldési tevékenységet. Ezen alapelv alapján mi magunk is betartjuk, és ügyfeleink is minden körülmények közt kötelesek betartani vállalkozásunk Spam ellenes szabályzatát. Amennyiben úgy véli, hogy valamely Eye-Net.hu felhasználó akár Önnek, akár másnak kéretlen reklámlevelet küldött, kérjük jelezze azt felénk oldalunkon, mi pedig haladéktalanul kivizsgáljuk az esetet.

Tovább a Spam ellenes szabályzathoz »

Adatvédelmi nyilatkozat

Dobos András Egyéni Vállalkozó az Eye-Net Optikai CRM Rendszer szoftvernek az ügyfelekkel való megismertetését, a használat támogatását, az Eye-Net Optikai CRM Rendszer felhasználóinak kiszolgálását, a szoftver működésével és használatával kapcsolatos témájú szakmai rendezvények szervezését, szakmai tanulmányok közzétételét, továbbá az ezekhez kapcsolódó ügyviteli feladatokat, és ezeknek a keretében az érintettek személyes adatainak kezelését a hatályos jogszabályi előírások és az üzleti etika szabályainak betartásával végzi. Mindezek részleteit az alábbi linken elérhető Adatkezelési Tájékoztató tartalmazza

Tovább az Adatvédelmi nyilatkozathoz »

Ha tetszett a tartalom ossza meg másokkal is!

Eye-Net.Hu Optikai CRM Rendszer & OPTIKA Marketing

Elérhetőség munkanapokon 9-17

Kapcsolat

© 2019 Eye-Net.Hu Optikai CRM Rendszer & OPTIKA Marketing  Minden jog fenntartva. Jogi információ

Az oldalt az Eye-Net.Hu OPTIKA Marketing készítette.